Miratge.

Miratge.

El miratge d’aquests dies és creure que el futur de Catalunya està en mans d’uns milers de comunistes-trozskistes que s’han de reunir el diumenge per decidir si hi haurà pacte o no, però aquesta no és la realitat, perquè amb pacte o sense, el procés, com l’han portat, que és en definitiva com l’han volgut portar, CDC i ERC, ja només batega amb respiració artificial.

Si la CUP pacta, s’aconseguirà un govern feble que patirà un xantatge continuat de l’extrema esquerra, un govern sense futur ni continuïtat i que no tindrà cap suport exterior, doncs anar amb la CUP, i això en Mas ja ho sap, no és presentable a Europa.

Si la CUP diu que no anirem a noves eleccions, que seran un fracàs per l’independentisme, perquè encara que la nova reedició de Junts pel Sí pugui arreplegar part dels vots de la CUP, també en perdrà (tot es paga a aquesta vida). Sigui com sigui, i això ja ho saben fins i tot ells mateixos, no s’arribarà a la majoria absoluta. Per altra banda la CUP, que minvarà de vots, portarà ja una altra estratègia via Podemos i estarà fora de “catàleg” per un hipotètic, tornem-hi, futur suport.

Per un altre cantó però pel mateix camí, recordem que Democràcia i Llibertat, que com ERC I CUP han renunciat a la DUI, ens torna a parlar, “avançant” com els crancs, …. del dret a decidir i d’un referèndum que vindria per la via de la negociació Madrid-Podemos, increïble!! Sí, increïble, perquè no es pot ser tan ruc.

Podemos està contra la independència, i el suposat suport al dret a decidir no es consumarà mai, perquè mai trobarà, si és que arribés a intentar-ho, que no ho farà, cap suport a Madrid, i per rematar-ho recordem que tenim un Senat espanyol amb majoria absoluta del PP. El dret a decidir només ha estat una tàctica per arreplegar vot de Catalunya, res més. Per si encara no queda clar, el referèndum no és més que un parany de Pablo Iglesias per ofegar l’independentisme en la seva pròpia corda mentre intenta vincular, amb un tamís ideològic, les reivindicacions de Catalunya cap a posicions d’extrema esquerra.

La possibilitat d’independència va ser gairebé real durant un breu espai de temps, aquests dies han passat i ara hem arribat a on ens han portat els protagonistes del “procés”, un carreró sense sortida. Per sortir-ne caldrà primer tornar a la realitat i fer el que toca, si de veritat volem la independència, hem de matar al procés.

Som conscients que aquests plantejaments fan mal, però les medicines fortes acostumen a fer-ne.

Per la nació i la independència!!

Visca la terra!!

SOM catalans.

No hi ha comentaris

Ho sentim, el formulari de comentaris està tancat en aquest moment.