Multiculturalitat!, que és això?

Multiculturalitat!, que és això?

La definició més estesa de multiculturalitat refereix la convivència de diferents cultures en un mateix àmbit geogràfic.

Les dinàmiques de les poblacions ens porten a qualificar-ho d’estat provisional, tanmateix com el bilingüisme.
És a dir, no són situacions estàtiques i perennes, varien amb el temps si bé són processos llargs en relació a la vida d’un ésser humà, per això avui dia, quan molts només són capaços de veure i viure la seva pròpia individualitat egoista no se n’adonen, però no per això deixen de ser inexorables.
I així és, com una llengua s’imposa sobre l’altra o s’acaba parlant una llengua barrejada, un popurri que no és “ni carn ni peix”, també les influències entre cultures acaben amb la imposició de la més forta o amb una mena de mestissatge bastard que tampoc és ja cap de les originals.

Qui es defineix a si mateix com a partidari de la multiculturalitat, ho és també, conscientment o no, de la desaparició de les cultures tradicionals sorgides com expressió sensible d’una espiritualitat pròpia i arrelada a la terra, la que tenen tots el pobles del món.

Per tot això qualifiquem al multiculturalista com a enemic de les cultures, també de la seva, sigui la que sigui.
Només algú que s’autoodia, símptoma d’una malaltia sense dubte, pot subscriure una cosa així.

Nosaltres, SOM catalans, advoquem pel respecte de totes les cultures, tant de les que ens poden agradar o ser simpàtiques, com de les que no, Totes tenen dret a la seva existència en el món, i la nostra, més que cap a casa nostra.

Cada poble la seva cultura!!
NO A LA MULTICULTURALITAT!!

No hi ha comentaris

Ho sentim, el formulari de comentaris està tancat en aquest moment.