Munic, la manipulació cavalca.

Munic, la manipulació cavalca.

Víctima de “bullyng”, llop solitari, desequilibrat, era alemany, res a veure amb islamisme, ha estat un tiroteig clàssic??!! (segons el cap policia muniquesa. Sigui dit que un tiroteig és un intercanvi de trets. No és el cas, aquí parlem de matança) “ressonàncies” atemptat de Noruega, de fet els mitjans (que es limiten a recitar com lliçó ben apressa el que els subministren els grups d’agències internacionals) anaven a la descarada a intentar relacionar l’atemptat amb alguna connexió “ultradretana”, i podríem continuar, la llista per marejar la perdiu és llarga.

Tots d’acord, tots a l’uníson, tots sota la batuta de l’autocensor-director de la tragicomèdia europea. Multiculturalisme mana i no hi ha lloc a la foto pels que se surten del guió establert, només un bitllet d’anada i sense tornada a l’ostracisme social. Tot el que no encaixa en l’organigrama orwel·lià que ens preparen s’ha de manipular o amagar, quan no n’hi ha prou es menteix directament.

Els fets objectius es desvirtuen, s’amaguen o es difuminen entre tones de lletra buida, però a la fi, després del bombardeig mediàtic, hom amb una mica de criteri propi, separat ja el gra de la palla, veurà que la realitat és la que és.

I la realitat és aquesta: un immigrant o fill d’immigrants, això tant és, iranià, que vivia a Alemanya ha aconseguit una pistola i com a mínim més de tres-centes bales, ha anat un centre comercial i ha obert foc indiscriminadament assassina’n homes, dones i nens.

Munic, Niça, París, Brussel·les…… No importa tan qui ha estat, sonats o no sonats. El que importa són els governants, irresponsables criminals, ben sonats, aquest ho estan sense dubte, que ho han permès.

Nosaltres els assenyalem amb el dit de l’acusació criminal.

Qui més s’atreveix a fer-ho?

Qui més s’atreveix a dir la veritat?

No hi ha comentaris

Ho sentim, el formulari de comentaris està tancat en aquest moment.