NACIONALISTES FLAMENCS PRENEN MALINES EN UNA MARXA CONTRA LA ISLAMITZACIÓ.

NACIONALISTES FLAMENCS PRENEN MALINES EN UNA MARXA CONTRA LA ISLAMITZACIÓ.

Cap mitjà de comunicació occidental s’ha fet ressò dels milers de manifestants que van recórrer aquest diumenge els carrers de Malines (Flandes) en una marxa contra la islamització i per la llibertat d’expressió. Tampoc havien informat de les marxes anteriors contra l’islamisme que s’havien desenvolupat en ciutats de Flandes i dels Països Baixos, i molt menys encara, del procés obert per la justícia “belga” contra quatre dels seus participants per delictes “d’odi”.

Ara protestar contra qualsevol imposició dels “políticament correcte” sembla que és odi. La marxa va estar encapçalada per quatre persones vestides com a presos en solidaritat amb els militants detinguts.

L’acte va ser convocat per l’organització activista Voorport i secundada pel partit polític Vlaams Belang. En la mateixa van participar militants com Luk Vermeulen i Bart Vanpachtenbeke i polítics com Filip Dewinter i Tom van Grieken, i va estar amenitzada per cantants que van interpretar cançons belades. Això dóna idea de la unitat i cohesió del moviment nacionalista flamenc, capaç d’actuar en tots els àmbits socials i a l’hora de donar una sòlida imatge d’unitat quan l’ocasió així ho requereix. I ho fan sense por de fer servir els seus símbols, sense por de dir el que són, coadjuvant com ningú coherència i fermesa ideològica amb una intel·ligent praxi política. Per això el nacionalisme flamenc és avui l’última esperança per a l’Europa dels pobles.

Enric Ravello.

No hi ha comentaris

Publica un comentari