Nacionalitat de regal.

Nacionalitat de regal.

La insistència malaltissa dels processistes a regalar la nacionalitat a tot déu com si fossin caramels a la festa de Sant Medir.
Hom creu que Europa pot prendre seriosament aquest disbarat?
Qui creu encara que Europa donarà suport a qualsevol intent amb aquest tipus de propostes i els cupaires de socis?

Sembla ben bé que desitgin un efecte de crida i que Catalunya s’ompli encara més d’immigrants, que ells, colla de desvergonyits, anomenen ….”pares de la pàtria”. Tot plegat sona com quan a Espanya, amb l’avís de regularització massiva de l’època de Zapatero es va produir un tsunami d’arribades.

Aquí teniu una selecció de les bogeries que arriba a dir aquest de l’individu aquest, naturalment amb el suport de la resta de la colla de venuts.

El secretari d’Igualtat, Migracions i Ciutadania de la Generalitat, Oriol Amorós, ha ofert passaport i residència a tothom en cas d’independència durant un acte de la sectorial de l’ANC d’immigració, de Súmate i de Sí amb nosaltres.

Amorós ha dit que “si al setembre votem independència, tots els que siguem a Catalunya serem mares i pares de la pàtria”. “Els pares i mares de la pàtria tenen passaport i permís de residència legal, no volem més irregularitats”.

http://societat.e-noticies.cat/el-govern-ofereix-passaport-…

No hi ha comentaris

Ho sentim, el formulari de comentaris està tancat en aquest moment.