Natalitat a Catalunya: cap a la inversió demogràfica.

Natalitat a Catalunya: cap a la inversió demogràfica.

Segons les dades recentment publicades per l’Idescat (l’Institut d’Estadística de Catalunya), la taxa de fecunditat de les dones immigrants està ja molt per sobre de la de les catalanes, sent un 1,52 per a les primeres i un 1,2 per a les autòctones.

Entre les dades que es publiquen, destaca el fet que el 25% dels nascuts vius durant 2014 han estat de mares estrangeres, un índex que no deixa de créixer any rere any. Més significatiu encara és que en determinades comarques de l’interior de Catalunya aquest índex es dispara fins a sobrepassar el 50% i arriba al 60% en localitats puntuals.

Aquestes dades són una trista confirmació del que venim denunciant: Catalunya està sent objecte d’un procés de substitució demogràfica, mitjançant el qual els catalans passarem a ser una “minoria” d’un “nou país multicultural” en què els immigrants del Tercer Món passaran a ser el grup demogràfic dominant: no és cap alarmisme, és una realitat que es pot comprovar passejant per ciutats com Salt.

Cal assenyalar amb claredat als grans culpables d’aquesta dramàtica situació: els successius Governs de la Generalitat que han optat per fomentar la immigració i les subvencions per fills als estrangers, en comptes de potenciar una política natalista entre la població catalana. I d’entre tots els culpables destaquem a Àngel Colom (CDC) i la lamentable fundació “Nous Catalans”.

Davant la traïció i l’abandonamet  de tots els partits “catalans”, avui més que mai és necessària una força nacionalista com SOM Catalans que lluiti per la defensa de la nostra gent sense complexos estúpids ni submissions davant l’allau immigrant.

http://societat.e-noticies.cat/les-dones-marroquines-son-les-que-tenen-mes-fills-97768.html#ini_comen

No hi ha comentaris

Ho sentim, el formulari de comentaris està tancat en aquest moment.