Neteja a fons i estalvi.

Neteja a fons i estalvi.

La notícia va passar desapercebuda a la majoria dels mitjans en general i de forma aclaparadora als “oficialistes i subvencionats”, no podia ser de cap altra manera.

Catalunya sempre ha estat l’indret de l’estat amb el % de presos immigrants més alt, fa anys que voregem pel 45%-47%, però ara ja passa del 50%. D’un total de 7991, els immigrants en són 4044, és a dir el 50,11%.
Si establim el % que suposen entre nosaltres els immigrants la xifra és desproporcionada i avala el que sempre hem dit, la relació entre immigració i delinqüència existeix i és diàfana.
Però el que ningú, absolutament ningú, ha esmentat, és que la realitat és encara més esfereïdora, perquè s’omet sempre un fet cabdal, “els nacionalitzats”.
Com les dades són per aquest concepte, tots el que l’han assolit consten com “de casa” … i no ho són.
Establir la xifra real és impossible, i això no és pas cap casualitat.

Nosaltres, per la informació que tenim de fonts fiables, però que han de romandre l’anònimat, podem afirmar, i són dades molt prudents, que la realitat és aquesta: són com a mínim el 60% del total.

Aquesta és la situació actual i ja sabeu quina és la nostra proposta: immigrant legal o il·legal condemnat per delicte greu o menys greu, expulsió immediata, pel que fa a delictes lleus (per exemple, els furts) expulsió a la primera condemna dels il·legals (que ja ni haurien d’estar aquí) i a la segona si són legals.

Per seguretat, per estalvi i perquè és de sentit comú, CAL FER NETEJA.

Les imatges no són d’hotels, pertànyen a “centres penitenciaris”, encara que sembli una conya, però aquest ja és un altre tema.

No hi ha comentaris

Publica un comentari