Niça.

Niça.

Si després dels atemptats de Niça, la classe política europea pensa que podem seguir amb els braços creuats, ja és que el tema és encara més greu, si és possible. Si no hi ha resposta de la gent als carrers per la massacre és ja demencial.

Vivim amb la por de ser matats pels qui ens odien per ser qui som. Ens estan matant i vivim amenaçats, ells ens demostren qui mana aquí, i són ells. Quina misèria de societat. Vençuts perquè ens hem rendit abans de dir una sola paraula i ser mal vist. Morts de covardia. Quina vergonya! Els hi posem fàcil a la classe política europea, la mateixa que avui denúncia els fets i la mateixa a la qual acuso com a única responsable de totes les morts. Ells són els culpables d’envair Europa amb la seva política d’immigració suicïda de portes obertes! Anys i anys d’invasió musulmana consentida, permesa i protegida.

Europa està només a un punt d’alerta a treure el seu exèrcit, ens diuen. Voleu dir que no se’ns han adelantat ja? Seguim amb la por, les espelmes, les banderes de França al fbk amb la frase ara “je suis Niçe”(?) Portem flors i diem unes paraules i fins la pròxima!

La classe política és l’única responsable, sí, però no caiguem en el seu joc vivint en la societat de la por, és el que volen. Ja ens manipulen, que no aconsegueixin atemorir-nos!

SOM Catalans en el sentiment de totes les victímes i famílies.

Estem en lluita.

Ester Gallego, presidenta de SOM catalans.

http://www.mon.cat/cat/notices/2016/07/un_camio_envesteix_166526.php

No hi ha comentaris

Ho sentim, el formulari de comentaris està tancat en aquest moment.