Nit d’Allahu Akbar a l’aeroport.

Nit d’Allahu Akbar a l’aeroport.

La nit de divendres a dissabte va tindre lloc un incident a l’aeroport.

Uns dels nostres afiliats ha estat testimoni presencial del fet i li hem demanat que ens faci un escrit sobre què va veure. Tanmateix us adjuntem també dos enllaços de mitjans, compareu vosaltres mateixos les diferències, primerament entre les dues notícies (només a un es menciona que era un taxista il·legal i pakistanès) i cap dels dos les consignes jihadistes que va cridar) després llegiu la versió que explica, i que reproduïm exactament com ens l’ha enviat, el nostre afiliat.

–“Bàsicament: taxista pirata pakistanès , drogat, begut. Dispara 3 trets amb arma de detonació a l’aeroport de Barcelona al crit de Allahu Akbar!!! (allà és gran). Els mitjans ho desvinculen del terrorisme . Però ja sabem que per tal de suavitzar la pressió i minimitzar la mala imatge dels musulmans a occident, hi ha unes directrius establertes pels partits polítics i part de la societat del políticament correcte.
Que més cal? Per vincular aquest individu amb el jihadisme???? La mort d’algú???? Bé, la pròxima vegada el mort podria ser vostè o algú de la seva família.
Seguir per la via del políticament correcte pot costar la vida de persones. Hem d’actuar i no ENGANYAR als ciutadans ni suavitzar actituds ni accions que estan amenaçant la nostra societat”.

Ja teniu les eines per jutjar, la conclusió és cosa vostra.

http://noticierouniversal.com/…/detenido-un-taxista-ilegal…/

http://www.lavanguardia.com/…/hombre-dispara-aeropuerto-pra…

No hi ha comentaris

Ho sentim, el formulari de comentaris està tancat en aquest moment.