No, no són de casa.

No, no són de casa.

Les dades, quan no passen per l’adreçador del govern de torn, que a conveniència magnifica, minimitza, o directament omet el que li convé, són clarificadores.

La relació immigració-delinqüència no solament existeix, com portem dient fa anys, és diàfana i esfereïdora.

Diuen que el 24% de detinguts “no són de fora”, però si fos possible establir quants d’aquests % són nacionalitzats, la xifra sense cap dubte augmentaria i no seria agosarat suposar que com amb mínim voltaria el 80%, possiblement encara més.

Tenim un problema molt gros amb la delinqüència i les autoritats, amb la seva actitud obnubilada pel bonisme, li afegeixen llenya. Així de clar.

Un cop vistes les dades, com sempre, arribem al mateix cul-de-sac. La solució del gruix del problema implica expulsar als malfactors que són de fora, i que ningú digui que això no és possible, de fet fins si tot sense canviar les lleis que tenim seria possible fer-ho amb un % important.

Per què no es fa?, ja sabeu la resposta. Tot és una qüestió de voluntat política per dur a terme la neteja que cal …. i d’aquesta a nosaltres ens en sobra.

https://www.metropoliabierta.com/el-pulso-de-la-ciudad/76-detenidos-guardia-urbana-son-extranjeros_64616_102.html?utm_medium=Social&utm_source=Twitter&s=09&fbclid=IwAR0HwXJpZmwc7E05KE25yIfxHujxpVOXFKsengUpSus0sje7eHx8LxCY1sg#Echobox=1669213326

No hi ha comentaris

Publica un comentari