No són llaunes, són drogues i màfies.

No són llaunes, són drogues i màfies.

La imatge del pobre immigrant que ven llaunes per a subsistir és un miratge creat pel políticament correcte i el bonisme imperant.
En realitat són venedors de drogues de tot tipus (les llaunes són només una tapadora) que pertanyen a grups mafiosos amb jerarquies i tasques perfectament delimitades. Tenim els que ofereixen pels carrers, els que amaguen la droga, els que recullen i traslladen els diners obtinguts, els que romanen als pisos vigilant drogues i diners, els que s’encarreguen de falsificar documents i els que “importen” i adquireixen les drogues…principalment.

Són també gairebé sempre aquests grups els que s’encarreguen de portar la seva gent a casa nostra de totes formes i maneres.

L’enfrontament que esmenta la notícia no és el d’un grup organitzat i mafiós contra uns pobres venedors “autònoms”, és una guerra entre màfies pel control de les zones d’esbarjo i la consegüent exclusiva per a la venda de drogues, perquè repetim, les llaunes són la tapadora.

Això és el que tenim casa nostra i això és el que els nostres governats deixen entrar a Catalunya.

I si algú dubte que faci un vol a la nit per Rambles i voltants o pel port olímpic, els oferiments de drogues per part dels “llauners” seran incomptables.

http://www.lavanguardia.com/…/los-mossos-detiene-una-banda-…

No hi ha comentaris

Ho sentim, el formulari de comentaris està tancat en aquest moment.