No són temps de gaires contemplacions.

No són temps de gaires contemplacions.

Els nord-americans i no pas els anglesos, que després ho ha reconfirmat, van revelar la identitat de l’autor de l’atemptat … Un libi anomenat Salmam Abedi, fill de libis refugiats i que la premsa penosament intenta qualificar d’anglès.

Estat islàmic n’ha assumit la responsabilitat. Els crits a la calma, les declaracions de “les autoritats”, els comentaris als diaris, les ofrenes florals, tot plegat semblen fotocòpies dels darreres atemptats soferts pels europeus.

Les actituds dels governs que clamen per perseverar les polítiques de portes obertes i que s’autoqualifiquen com a representants d’uns “valors europeus” que ni són europeus ni són valors, no són més que les noves partides de combustible pels alimentar la maquinària que produirà els nous atemptats que vindran.

Deixem pales que els nostres governats no són ximples (i si ho són, tenen assessors que no ho són) Ells saben que passa, saben d’on ve, saben que tornarà a passar i saben la solució, però el que de forma resumida podríem anomenar religió multicultural emanada dels poders reals, els inhabilita, els paralitza i si fa falta, els impedirà, de fer el que s’ha de fer.

A SOM catalans també ho tenim clar, però amb una gran diferència. Nosaltres ho diem, i quan tinguem el mínim de ressorts de poder política la nostra disposició, ho portarem inexorablement a terme.

Amb la vida dels nostres no s’hi juga. Les contemplacions, les elucubracions legalistes i altres consideracions seran automàticament relegades a segona fila.

SOM catalans.

http://www.aldia.cat/…/noticia-tres-detinguts-sud-mancheste…

No hi ha comentaris

Ho sentim, el formulari de comentaris està tancat en aquest moment.