Nosaltres …. els discriminats.

Nosaltres …. els discriminats.

Com ja hem comentat molts cops, la “diferència” legal-il·legal no té gens d’importància, perquè als il·legals els acabaven convertint en legals.
… D’això ja s’encarreguen “les nostres autoritats i representants polítics” que fan el que calgui i més per legalitzar-los.

Sabeu que és el Programa Treball i Formació – Línia ACOL (SOC–TRFO ACOL), que esmenta la notícia?, utilitzarem la resposta de la mateixa Generalitat: “Subvencions destinades a un dels col·lectius de persones més desprotegits i, per tant, amb més risc d’exclusió social: les persones migrades que obtinguin una autorització de residència temporal per circumstàncies excepcionals d’arrelament social i que puguin subscriure un contracte de treball i realitzar una acció de formativa, contribuint d’aquesta manera a la seva inserció sociolaboral.
El Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC) subvenciona els contractes de treball de 12 mesos de durada i les accions formatives a realitzar de forma obligatòria durant el contracte i dins de l’horari laboral”.

… “Subvenciona contractes de treball”, diuen. Us ho explicarem més senzill, obtenció de papers per fer-se “legal” pagant nosaltres (amb els nostres impostos) part del sou. De pas l’empresari s’estalvia diners i té treballadors més barats. “Dúmping laboral de manual” i tot plegat instrumentalitzat pel mateix govern.
Algú encara gosa negar l’existència de beneficis i ajuts EXCLUSIUS pels immigrants?

Cal repetir un altra vegada que … “La Generalitat sempre al SEU costat”. Per si encara algú no ho acaba de captar.

Que tal si comencem a treballar per una alternativa i un govern NOSTRE i per NOSALTRES?
SOM Catalans …. SOM a la feina.

Haurem de fer-ho sols?

No hi ha comentaris

Publica un comentari