Nou model lingüístic, una estocada al català.

Nou model lingüístic, una estocada al català.

Quan el poble català i la llengua són minorats.
Quan la immersió lingüística d’anys passats s’ha demostrat que no era res més que una capa superficial –és ple de gent amb el nivell C que pràcticament és incapaç de parlar català.
Quan fa més falta que mai reforçar el català –esdevingut cada dia més una mena de “catanyol” ple d’interferències en el vocabulari però també de tipus sintàctic i morfològic.

Ara és quan la Generalitat clava l’estocada traïdora a la nostra llengua imposant més castellà i, com a “optatives”, el xinès i l’àrab.

Aquest és el nou model processista, bàsicament el que sempre ha proposat Ciudadanos. Tindran més drets el castellà, l’àrab i el xinès a catalunya que el català a la Franja de Ponent i a la Catalunya del Nord.

Dit sense embuts, som davant un model absolutament anticatalà. Volen destruir la nostra identitat, ells són el pitjor enemic del nostre poble.

Tindrem d’una vegada la valentia i la maduresa col·lectiva per a admetre que el processisme és una gran estafa política i un atemptat contra la nostra identitat?

http://www.elpuntavui.cat/…/1490214-la-nova-immersio-aposta…

No hi ha comentaris

Ho sentim, el formulari de comentaris està tancat en aquest moment.