Nou operatiu policial al Raval. Cauen tres xarxes …. de romanesos, pakistanesos i nigerians.

Nou operatiu policial al Raval. Cauen tres xarxes …. de romanesos, pakistanesos i nigerians.

Un altre operatiu contra els traficants al barri del Raval amb derivacions a altres ciutats.

Un cop hem de felicitar a la policia, llàstima que tanta feina no serveix a la fi gairebé per res gràcies al bonisme, la inoperància i la laxitud de lleis i jutjats .. Per això és el conte de mai acabar.

Els detinguts formaven tres xarxes, llegim de la mateixa notícia: “Segons els Mossos, un grup dirigit des de Romania venia la droga. El proveïa un segon grup, integrat per pakistanesos i dirigit des de la presó. I una tercera branca, nigeriana, proveïa els altres dos”.

Dues coses a ressaltar.
–Primera: “integrat per pakistanesos i dirigit des de la presó”, aleshores de què serveix fotre’ls a la presó?, tot plegat és esperpèntic … i és que les presons són hotels.
–Segona: tres xarxes … Les tres d’immigrants, en concret romanesos, pakistanesos i nigerians. Encara algú s’atreveix a dir que la relació entre immigració i delinqüència és …”xenofòbia”?, perquè és la veritat, la pura veritat.

Aquesta gent hauria d’estar a presó preventiva, tots ells indiferentment del seu grau de participació en el delicte. Per que?, per assegurar-se la compareixença en el judici súper urgent que s’hauria de fer. En acabat, els absolts al carrer (o expulsats per il·legals si ho són) i els culpables expulsats. Si tornen a venir fer-los complir la condemna (suspesa en ser expulsats) augmentada per retornar i després novament expulsats.
Caldria un delicte tipificat al codi penal d’entrada il·legal al país que de moment no tenim pas, però que si algun dia tenim el poder per fer-ho, us podem assegurar que hi serà.

SOM Catalans.

https://www.ccma.cat/…/mil-efectius-desple…/noticia/3051393/

No hi ha comentaris

Ho sentim, el formulari de comentaris està tancat en aquest moment.