Òmnium … acultural

Òmnium … acultural

L’obsessió immigracionista d’Omniun els fa barrejar conceptes que encara a sobre falseja descaradament.

Barreja el concepte d’asil en el seu autèntic sentit. Acollir persones que vénen d’una guerra pel temps imprescindible i només fins que les condicions del país afectat tornin a la normalitat, no té res a veure amb el “concepte” modern de la paraula, ingents quantitats que venen a casa nostra i després s’hi queden passi el que passi, sigui com sigui i amb la complaença dels bonistes multiculturals.

Per si fos poc, parlen d’asil quan en el que ens arriba a Catalunya, aclaparadorament, són immigrants econòmics.

L’agosarada il·lusió infantil bonista, desconnectada de tota realitat sociològica, els permet crear una mena de món “a mida” dels seus deliris en els quals se suposa que Catalunya pot rebre milions i milions de persones sense que això desdibuixi fins a fer-la irrecognoscible, la nostra forma de ser i la nostra cultura.

Pensar això i mantenir aquesta línia d’actuació, quan ha estat el fracàs d’aquest sistema el que ens ha portat a un llindar en el qual la gent catalana no arriba gairebé ni a la meitat del país (i les inclinacions de vot en són prova inequívoca), és pitjor ser uns inconscients, és conducta criminal.

https://www.irreverent.cat/…/el-perillos-missatge-que-omni…/

No hi ha comentaris

Ho sentim, el formulari de comentaris està tancat en aquest moment.