On hi ha una voluntat, hi ha un camí.

On hi ha una voluntat, hi ha un camí.

SOM Catalans és un partit molt jove. Legalitzats fa només un any, la voluntat i la fermesa dels nostres militants ha fet possible que el nostre missatge hagi començat a arribar a tota la nació catalana.

En 12 mesos hem aconseguit el suport de partits tan importants a nivell europeu com la Lega Nord i el Vlaams Belang, les dues formacions identitàries han estat els únics partits que han expressat obertament el seu suport a la nostra independència.

En 12 mesos hem repartit desenes de milers de fullets de propaganda i hem col·locat desenes de pancartes a tot el país.

En 12 mesos hem activat facebooks, twiters i blocs amb milers de seguidors i lectors.

La setmana vinent celebrarem el nostre I Congrés nacional, amb presència d’importants líders europeus i amb presentació de llibres escrits o prologats per membres del nostre partit.

Afrontem les municipals amb la certesa que al maig, SOM Catalans tindrà càrrecs electes, el que suposarà un salt qualitatiu per a la nostra formació i l’inici d’una nova etapa d’expansió política per al nostre partit.

Diem amb orgull, que per tot això ha estat possible gràcies a la desinteressada entrega d’uns militants que creuen en Catalunya i actuen en conseqüència, amb pocs mitjans, amb campanyes en contra, sent assenyalats pels inquisidors del que és políticament correcte. Ells són avui el principal actiu de SOM Catalans, el partit que lluita per aquesta terra i per aquest poble.

No hi ha comentaris

Ho sentim, el formulari de comentaris està tancat en aquest moment.