Paguem per ser substituïts.

Paguem per ser substituïts.

La màquina de substitució poblacional anomenada Generalitat continua infatigable la seva tasca.

Ja fa temps que s’inicià aquesta discriminació envers els catalans tot afavorint els immigrants il·legals fins al punt, no tan sols de donar-los preferència, sinó de crear llocs de feina EXCLUSIVAMENT PER ELLS.

Si, desafia el sentit comú, però “ells mateixos” ho deixen ben clar. Requisit primer per accedir a aquests llocs de treball: “Ser persona extracomunitària i no familiar de persona d’un país membre de la UE a la qual li sigui d’aplicació el règim comunitari”

Ara una nova injecció de diners, TIRATS, per reforçar la màquina de legalitzar il·legals. No val a enganyar-se, aquesta és la finalitat principal i última, i si cal s’inventen llocs de treballs artificials que acabem pagant, com sempre, nosaltres.

Aquest cop la quantitat arriba als 19 milions d’euros, però “la conya” ja ve de lluny, concretament del 2018, i com es vanten de dir: “-Enguany s’hi destinen 19 milions d’euros. Un pressupost que manté el creixement del 137,5% respecte a la convocatòria del 2020”, sí, heu llegit bé, un AUGMENT DEL 137,5% EN NOMÉS DOS ANYS.
Coneixeu alguna partida pressupostària que hagi crescut tant en dos anys? ….. I és que la Generalitat, sempre AL SEU COSTAT.

SOM Catalans.

https://serveiocupacio.gencat.cat/ca/detall/noticia/Empresa-i-Treball-destina-19-milions-a-un-programa-per-afavorir-larrelament-de-persones-amb-dificultats-per-regularitzar-la-situacio-administrativa?fbclid=IwAR3gm9trzPr9N2xDTpqQOZOOukdR_cyXyjAb0EnI8M3MO5Br_2bl9E7v1gA

No hi ha comentaris

Publica un comentari