Pànic.

Pànic.

Ni la delinqüència, ni les dades esfereïdores, ni el desordre als carrers, ni les baralles tumultuàries ….. res, ni hi ha res que espanti més la classe política com l’aplec i organització de la gent per defensar-se i fer justícia.

Ens volen mansos, atemorits i resignats, malgrat que ells són, volgudament, incapaços de garantir un mínim de seguretat per nosaltres i les nostres famílies …. això sí, ells porten escorta.

Per això quan en determinats indrets, el poble decideix que “ja n’hi ha prou”, salten les alarmes. De vegades, com va passar fa anys amb el sometent d’Alcarràs fins i tot amenacen als ciutadans més que no pas persegueixen als delinqüents.

Extret de la secció “marc ideològic”, seguretat ciutadana. de la nostra web: “Som els ciutadans els que legitimem democràticament l’autoritat, que prové de nosaltres, i deleguem el seu exercici a l’estat, que utilitza els efectius policials i judicials pel seu manteniment. En conseqüència i com a membres del poble, tenim també el dret d’exercir-la davant la comissió de delictes (recordem l’article 490 de la llei d’enjudiciament criminal, la detenció ciutadana) sigui de forma individual o col·lectiva”.

Queda dit, en tenim tot el dret.

https://monterrassa.cat/societat/ajuntament-alerta-perill-patrulles-ciutadanes-396507/?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTEAAR3pMRdE5XlhnuDTM9JXPEXQlkKGlLv70OyQxW6BqjjrP4bDoF_hspMNH44_aem_ASWgaML5cTN03KefEf6xEEmd3G9eSnETO8jC7rH4QcaS073YQYriY9mBaLqHgTmOjv8chZkns64eu-sDLj7vQV-P

No hi ha comentaris

Publica un comentari