Partit benèfic a Ripoll?, vergonya i més islamització.

Partit benèfic a Ripoll?, vergonya i més islamització.

Un partit benèfic a Ripoll, …. Per recordar als morts i ferits de l’atemptat?, per recaptar fons per ajudar a refer vides a les víctimes de la barbàrie islamista?, no us ho penseu pas.
El FC Girona jugarà un partit benèfic a Ripoll …”a favor de la inclusió social” i els fons aniran a on us podeu imaginar.

Una vegada les víctimes, les de veritat, són oblidades vergonyosament i els “amics” dels autors i correligionaris són objecte (reconvertitis a “víctimes”), de tota l’atenció multi, perquè ja se sap, el problema no és l’islamisme que s’imposa a poc a poc a la nostra Catalunya, ni l’atemptat, ni els que vindran, no, el problema és la fantasmagòrica islamofòbia.

L’alcalde de Ripoll, Jordi Munell, no podia ser d’altra manera, ha ficat la seva cullerada bonista fen claca de l’esdeveniment.

“Casualment”, uns dels dos accionistes majoritaris del Girona FC és El City Football Group, propietat del grup inversor Abu Dhabi United Group que pertany al xeic Mansour bin Zayed Al-Nahyan, germà de l’actual president dels Emirats Àrabs Units, un taifa sunnita més del golf pèrsic i uns dels habituals finançadors per a la construcció de mesquites (de les de missatges més extremistes) en territori europeu i perquè no dir-ho? d’ISIS.

Jugar amb foc té sempre el mateix final. El bonisme, el multiculturalisme i sobretot la covardia institucional són combustible d’alt octanatge.

Ara, que cadascú en tregui les conclusions adients.

Foto: l’autèntic propietari del Girona FC, el xeic Mansour bin Zayed Al-Nahyan

No hi ha comentaris

Ho sentim, el formulari de comentaris està tancat en aquest moment.