PEDRO SÁNCHEZ I EL GOVERN DE L’AGENDA SOROS.

PEDRO SÁNCHEZ I EL GOVERN DE L’AGENDA SOROS.

Després d’unes setmanes de comèdia, Pedro Sánchez ha estat investit com a nou president de l’Estat espanyol. I dic de comèdia, perquè el suport d’ERC i Bildu al govern de PSOE-Podemos era un fet establert i concretat la mateixa nit electoral. El temps d’espera ha estat el necessari perquè ERC escenifiqués la seva decisió d’una forma digerible per al seu electorat, que encara pensa que ERC es mou en clau catalana.

Nosaltres ja vam dir durant els successos i aldarulls d’octubre que tota aquella situació beneficiava per a una victòria electoral de PSOE i el seu posterior pacte amb ERC, de fet, des que es va assolir aquest objectiu, els incidents van acabar de forma immediata, una cosa que hauria de fer pensar a més d’un.

El govern ha estat possible per l’entesa entre el PSOE i ERC. Repetim, hi ha gent que encara pensa que ERC es mou en clau catalana, o que Bildu o fa en la basca; no és cert, ambdues formacions (com també el PNB i PDEcat) tenen com a objectiu implementar un determinat model social en els territoris en què actuen, no són més que les sucursals locals del globalisme immigracionista, absolutament res més.

Diguem-ho més clar, ERC i PSOE són avui un dels partits més compromesos amb l’agenda immigracionista i de destrucció social de George Soros, d’això va el nou govern. Una agenda immigracionista que serà executada amb el suport incondicional del soci necessari, “Podemos” i que ja veiem clarament articulada amb la creació de la nova vicepresidència de Transició Ecològica, que ben segur estarà en estreta sintonia amb una altra dels titelles de Soros, Greta Thunberg i de “Repte demogràfic”, un eufemisme per dir “substitució demogràfica”.

ERC ha demostrat el que diem fa temps: no és ni nacionalista ni res que se li sembli, seguirà intentant -i em temo que assolint – mantenir el vot català tot manipulant sentimentalment catalans, que seguiran votant a qui només té com a objectiu d’acció política la destrucció de la nostra societat catalana tal com l’hem entès fins ara. Per deixar-ho clar, PDECat participa exactament del mateix model social de “l’agenda Soros”.

El que està en joc a la Catalunya i a l’Europa de segle XXI és el model de societat que volem. I tots sabem quin és el model de Rufián i els seus. Comencem a pensar i a actuar en conseqüència.

Violència, marginalitat, tràfic de drogues, armes, inseguretat, barris insegurs, conflictes, degradació social.
Això és el que ens porta la immigració.
La conseqüència de la demagògia política que paguem cada dia els ciutadans decents.

Enric Ravello.

Podeu llegir també l’article al seu bloc: http://www.enricravellobarber.eu/…/pedro-sanchez-i-el-gover…

No hi ha comentaris

Ho sentim, el formulari de comentaris està tancat en aquest moment.