Per a Joan Tardà no val la pena una Catalunya independent si és per als catalans

Per a Joan Tardà no val la pena una Catalunya independent si és per als catalans

Joan Tardà, ha tornat a exhibir el seu complex d’inferioritat i el seu menyspreu al poble català en afirmar que una Catalunya independent només tindria sentit si es regala la “nacionalitat” a tots els immigrants que vulguin.

Catalunya necessita una Estat independent, precisament per assegurar-se la seva existència com a poble, que mor per la negació espanyola i per l’allau immigrant arribat del Tercer Món. ERC demostra de nou que el seu projecte “de país” es basa en la substitució del poble català, per el tsuami migratori en el qual està submergit Catalunya.

El deliri de prometre papers per a tots, provocarà tal arribada d’immigrants que el col·lapse social i econòmic de la “seva” Catalunya multiracial serà immediat. Però serem els catalans els que ho paguem amb inseguretat, pobresa, conflictes, violència i islamisme.

És urgent per a aquesta paranoia autodestructiva de l’ERC i els seus aliats multiculturals. És urgent que a Catalunya sorgeixin forces, similars a les que triomfen a Europa, que diguin “aquesta és la nostra terra i no la podem regalar als immigrants”.

Per això ha nascut SOM Catalans, l’únic partit que s’atreveix a dir en veu alta el que la majoria dels catalans pensa.

No hi ha comentaris

Ho sentim, el formulari de comentaris està tancat en aquest moment.