– Per nosaltres + pels de fora.

– Per nosaltres + pels de fora.

Es redueixen places o es tanquen hospitals directament, falten ambulàncies (les demores d’arribada augmenten dia rere dia) i s’arriba a donar visita a l’especialista amb més d’un any d’endarreriment.
Els ajuts a la dependència, saquejats d’entrada per la Generalitat, o no arriben o es redueixen (les persones que el cobren estan patint contínuament un “via crucis” de molèsties amb paperam i més paperam, tot amb la intenció mal dissimulada de reduir ajuts i quantitats).
Falten aules per la mainada.
Catalans que han treballat molts anys queden sense pensió o cobren quantitats de vergonya.

Però……—” Per això, d’entrada, des del Departament assenyalen que podran donar acollida almenys a 100 persones. Totes elles rebran una prestació econòmica que podria ser similar a la renda garantida (d’entre 400 a 600 euros per la primera persona d’una unitat familiar) i un habitatge. Tal com ha explicat la consellera, ara per a ara Catalunya pot oferir ja fins a “1.250 places d’habitatge, 510 d’equipaments residencials i 740 en pisos”.

I Puigdemont prometent que regalarà la nacionalitat al milió d’immigrants que tenim (sense comptar el més de mig milió que ja la tenen) com si fossin caramels, mentre demana “més immigrants” a Catalunya.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Des de SOM catalans us oferim la nostra. PREFERÈNCIA NACIONAL, ajuts la gent catalana i ni un cèntim als estrangers mentre tinguem un sol català passant-la magre. Arribat el moment els catalans ja decidirem a qui i com ajudem, en tot cas sempre en origen.

http://www.naciodigital.cat/noticia/124092

No hi ha comentaris

Ho sentim, el formulari de comentaris està tancat en aquest moment.