Per on passa El Homrani … “Ja no torna a créixer l’herba”.

Per on passa El Homrani … “Ja no torna a créixer l’herba”.

Recordeu aquesta notícia?, és de fa uns sis mesos.

Reunió del conseller musulmà de quota multicultural El Homrani, comparsa mediàtica bonista habitual inclosa, amb els alcaldes del Maresme, per endossar més MENAS als municipis de la comarca.

Sempre més preocupat pels seus, l’individu aquest va llançar el seu discurs típic: que si oportunitats “més enllà de l’acollida”, que si paga, que si “més oportunitats” un cop es fan majors d’edat, etc …. i el que faci falta.

Tanmateix va manifestar que: “En el fenómeno de los jóvenes migrados sin referentes adultos debemos encarar dos retos: primero cumplir el marco legal y dar acogida, y segundo, más allá de la legalidad debemos ser capaces de generar oportunidades para estos niños para cuando sean mayores de edad “.

Doncs com ja és habitual va mentir, perquè en realitat el que té establert la legalitat és, sempre que es pugui (i si es vol es pot), el retornament dels menors amb els seus pares al país d’origen. Així consta al tractat que l’estat espanyol té amb el Marroc sobre el tema, firmat a Rabat el 6 de marc 2007 i publicat al BOE el 22 de marc del 2013. (Deixem l’enllaç al final del comentari per qui vulgui comprovar el que diem)

Bé, més aviat malament, han passat sis mesos i el Maresme està patint malifetes i delinqüència a sac. Pel que fa a la capital, Mataró, està a punt d’explotar, sabeu qui són i d’on són aclaparadorament els delinqüents?

El problema està ben clar, la solució també, retornament al Marroc i resta de països d’origen, així de pas s’enviarà un missatge clar als milers que volen venir a casa nostra.

SOM Catalans.

Enllaç BOE: https://www.boe.es/diario_boe/txt.php?id=BOE-A-2013-3140

https://www.lavanguardia.com/…/chakir-el-homrani-maresme-me…

No hi ha comentaris

Ho sentim, el formulari de comentaris està tancat en aquest moment.