Per a un debat racional sobre la immigració

Per a un debat racional sobre la immigració

Partits, institucions i mitjans de comunicació coincideixen -de forma acrítica i evitant qualsevol debat seriós- en anomenar i lloar els beneficis de la immigració massiva. De forma forçada amb tints de complexos i d’infantilisme, s’ha repetit fins a la sacietat l’impacte “enriquidor” dels immigrants en la nostra societat. Per silenciar qualsevol debat fins i tot s’ha evitat anomenar-los com a tal i s’utilitza per designar-los eufemismes de dubtós rigor com el de “nous catalans” i que alguns insisteixen en donar-lis el paper de “pares fundadors” d’un suposat nou estat al què cada vegada més s’evita donar-li el nom i el contingut de català.

Des de SOM assenyalem aquesta  “censura” del que és políticament correcte i la irresponsabilitat col·lectiva d’haver evitat un debat realista i objectiu sobre la immigració. Un debat en el que SOM vol dir clarament que la immigració ha suposat i suposa un fenomen d’una enorme gravetat i que afecta holísticament a tots els aspectes de la nostra societat: des d’un empitjorament de la seguretat ciutadana, a una retallada dels nostres drets socials en benefici dels immigrants, fins a un deteriorament de la convivència i de l’harmonia social.
Des de SOM declarem que amb les actuals tendències demogràfiques, Catalunya deixarà de ser-ho en poques dècades per convertir-se en un Estat en el que la població extra-europea serà majoritària, com ja ho indiquen alguns percentatges de natalitat en comarques com Osona. Afirmem que la independència que avui el poble català vol, ha de tenir com a objectiu crear una Catalunya catalana i no un país “nou” multicultural i despersonalitzat. Ens estem jugant el futur com a poble, no podem ignorar la més greu de les amenaces demogràfiques que afecta la nostra existència com a poble. Fer-ho és una irresponsabilitat.
No hi ha comentaris

Ho sentim, el formulari de comentaris està tancat en aquest moment.