Però …. la delinqüència no baixa?

Però …. la delinqüència no baixa?

Els robatoris i atracaments a les joieries catalanes, especialment a Barcelona, repunten un …28% el primer trimestre de l’any 2017.
Segons el president del Col·legi oficial de joiers Àlex Riu, s’ha detectat que en alguns casos es tracta de bandes que han sortit de la presó i han tornat a delinquir. Tanmateix sol·licita una revisió del codi penal que considera “de vegades” tou amb els reincidents.
Doncs la veritat és que aquest tipus de robatori estan castigats fins amb 5 anys de presó, i això si no es produeixen ferits i els autors no són reincidents, perquè en aquests casos les penes poden augmentar.
On és el problema aleshores?, puix que el codi penal s’aplica sense rigorositat ni fermesa.

Afegim, avui dia quasi el 100% d’aquests delinqüents són immigrants, per això una vegada més hem de dir el que toca, part de la solució és l’expulsió immediata dels immigrants condemnats, i pels de casa, ben poquets, càstig exemplar.

La cosa s’enreda tot seguit, perquè a continuació la notícia indueix a la confusió en parlar de: –“Frente a las cifras de 2017, en el conjunto de 2016 los ataques se redujeron un 30%, con 147 ataques al sector, y las prácticas más habituales son las estafas y hurtos”, perquè barreja el que són estafes i furts, tipus delictius menors i sense cap violència, en el conjunt del total dels …. “atacs al sector” de l’any passat, que naturalment, com sempre des de fa anys i anys, “presenta un descens”

Estem farts que les institucions intentin enganyar-nos un any rere altre amb el suposat descens de la delinqüència. Molt farts!!!

http://www.europapress.es/…/noticia-ataques-joyerias-catala…

No hi ha comentaris

Ho sentim, el formulari de comentaris està tancat en aquest moment.