“Previsions” catastròfiques.

“Previsions” catastròfiques.

Agafem l’escenari que agafem dels tres possibles, segons IDESCAT, l’any 2070 serem minoria entre un tsunami immigratori que es mantindria, any rere any, en uns 115.000 immigrants (escenari mitjà) i una natalitat que ni tan sols podem qualificar d’autòctona (perquè inclou “tots els naixements”) que ens porta directament al calaix de la història com a poble.

Si cerqueu previsions anteriors a IDESCAT, per exemple 2018 i 2013, comprovareu que pràcticament només unes dades es mantenen sempre una línia ascendent …. la de les immigracions amb l’estranger.

Per dir-ho en resum: Totes les previsions d’IDESCAT condemnen als autòctons a ser minoria, l’únic que varia és la quantitat d’anys.

Aquestes són les previsions que ens ofereix un organisme de la Generalitat, que naturalment les extreu de les tendències socials segons el camí actual … no trobareu cap projecte polític o intenció del govern de Catalunya que faci “pensar” que IDESCAT s’equivoca, bé, en tot cas l’errada seria a la baixa, perquè la bogeria proimmigracionsta de la Generalitat no té parangó amb cap govern del món.

O canvien de “dirigents” o els nostres néts seran, amb sort, una mena de mossàrabs.

A més de l’enllaç de la notícia us adjuntem el d’IDESCAT que podeu consultar.

No hi ha comentaris

Publica un comentari