Processat l’expresident de la “Fira d’Abril”. No volem festes que no són catalanes a Catalunya.

Processat l’expresident de la “Fira d’Abril”. No volem festes que no són catalanes a Catalunya.

El expresident de la Federació d’Entitats Culturals Andaluses de Catalunya (FECAC), Francisco García Prieto i set persones més, entre els quals els seus dos fills, Francisco i Manuel; el vice-president de l’entitat, Juan Miguel Terrino; i uns quants empresaris. Van ser denunciats la setmana passada per la  fiscalia  per  un delicte continuat d’apropiació indeguda, frau en l’obtenció de subvencions i falsedat documental.

Des de SOM Catalans, no només condemnem aquest nou cas de corrupció sinó que ens manifestem contra la subvenció amb fons públics de festes que no són catalanes, en què s’exhibeix i s’enalteix la seva identitat d’espanyols, d’uns colons que mai han sentit aquesta terra com a seva i que segueixen sent un dels elements usats per l’Estat espanyol per descatalanitzar a la nació catalana.

La “Fira d’Abril”, és profundament aliena i hostil a la sensibilitat del poble català, per això repetim la nostra total oposició a que es financi amb fons públics, que a més ara veiem com serveixen a més per a enriquir il·legalment a estafadors i pocavergonyes.

No hi ha comentaris

Ho sentim, el formulari de comentaris està tancat en aquest moment.