Prou retallades, la crisi només perjudica a les classes mitjanes i treballadores.

Prou retallades, la crisi només perjudica a les classes mitjanes i treballadores.

La crisi és una crisi financera. La crisi és una contradicció interna del ultracapitalisme especulatiu, el megacapitalisme de l’alta finança ha substituït a l’economia productiva i aquesta crisi és conseqüència d’aquesta mutació interna del capitalisme, en el que cada vegada el poder està en els gestors dels fons i de les agències de raiting, i no en el teixit productiu.
Des de SOM assenyalem aquesta perversa acció del capitalisme especulatiu com a culpable d’aquesta crisi. Des de SOM assenyalem que un dels objectius d’aquesta crisi era desmantellar el sector públic per progressivament anar privatitzant tots els sectors vitals per al funcionament de la societat a mans, precisament, dels grans fons especulatius.
Des de SOM declarem que el sector públic és vital per una nació i advoquem per una sanitat i educació pública que no han de ser sectors entesos com a negoci, sinó com a serveis públics de i per als catalans.
Des de SOM ens oposem a qualsevol mesura de retallades socials i de privatització, pròpies d’un model neoliberal de CIU, i afirmem la profunda injustícia que suposa que els únics afectats reals d’aquesta crisi hagin estat les classes mitjanes treballadores, que han vist minvats els seus sous i per tant la seva capacitat adquisitiva. Una injustícia intolerable i de la qual és responsable el model neoliberal aplicat per CIU, culpable de la crisi i de les retallades “conseqüència” de la mateixa.
No hi ha comentaris

Ho sentim, el formulari de comentaris està tancat en aquest moment.