Puigdemont rebutja el suport de l’eurodiputat Gerolf Annemans. Mundialisme obliga.

Puigdemont rebutja el suport de l’eurodiputat Gerolf Annemans. Mundialisme obliga.

Ara fa dos dies Puigdemont no va permetre que l’eurodiputat Gerolf Annemans del VLAAMS BELANG signés una carta de solidaritat amb els presos polítics.
L’afer és encara més inversemblant perquè ha estat precisament el VB un dels partits nacionalistes europeus que més suport ha donat sempre a Catalunya i la seva independència, un suport, s’ha de dir, rebutjat un cop i un altre pels processistes.

Per comprendre aquesta actitud s’ha d’agafar perspectiva. La veritat és que tot el procés de reivindicació nacional de Catalunya ha estat una anomalia i una inconseqüència en si mateix, doncs no es pot qualificar d’altre forma un procés independentista …. dirigit per partits que sempre han negat el seu component nacionalista. De fet aquesta és una de les causes principals del fracàs.
Dit d’una altra manera, els processistes no entenen ni volen entendre, puix tindrien un curtcircuit ideològic, la nova realitat que s’imposa pas a pas a una Europa a on les forces nacionalistes avancen inexorablement. En lloc de fer causa comuna amb aquests partits (alguns dels quals com la LEGA i el VB han donat de forma reiterada suport a Catalunya) prefereixen continuar en comunió ideològica amb els globalitzadors-mundialistes, els mateixos que va restar en silenci el dia 1 d’octubre quan els catalans van ser reprimits durament i que en cap moment han ajudat, ben al contrari.
Aquesta és la gran incongruència de tot l’entramat del procés, un cas únic en la història, gent que suposadament vol la independència d’una nació i que són antinacionalistes.
El nyap estava assegurat.

SOM Catalans.

No hi ha comentaris

Ho sentim, el formulari de comentaris està tancat en aquest moment.