Que el bonisme no us faci … més traïdors.

Que el bonisme no us faci … més traïdors.

Quan es va fer la consulta del 2014 es va donar dret a vot a prop de 900.000 immigrants, van anar-hi ha votar …4000. Aquest fet, que per qui no sigui cec va deixar ben clar el desinterès aclaparador dels immigrants per Catalunya (res que no sabéssim), va contribuir brutalment a abaixar força el % de participació, fet que va donar embranzida als nostres enemics i li va restar legitimació internacional.

Una mica abans s’havia celebrat el referèndum per la independència d’Escòcia, referèndum que els escocesos van perdre pels vots dels anglesos que residien al país i…..pel vot immigrant, sobretot pakistanesos.

Avui, articulades per una colla de brètols que no saben ni volen aprendre de les lliçons passades, tornem a escoltar les ximpleries i els disbarats del vot dels immigrants.

Si el bonisme multicultural no recula en aquest afer i continua ignorant temeràriament les ensenyances passades, se’ls haurà d’afegir un nou adjectiu, TRAÏDORS, perquè treballar pel vot dels immigrants és treballar per perdre.

No hi ha comentaris

Ho sentim, el formulari de comentaris està tancat en aquest moment.