Que ha passat a Terrassa?

Que ha passat a Terrassa?

Terrassa, la notícia estrella d’aquests dies a la qual gairebé cap mitjà de comunicació gosa posar-li “nom i cognoms”. Esmenten “agressió homòfoba”, “baralles” .. Però del que no parlem pas és del que ens explica un dels nostres simpatitzants de la zona .. El resum de tot: agressions i robatoris d’immigrants, així de clar.

De fet ja es veu a les imatges, però sembla que altre cop cal recordar el compte “el vestit nou de l’emperador.

Ho reproduïm tal com ens ho ha fet arribar ……

–Bàsicament el que volia comentar-vos és que es tractava d’un xaval normal que estava a un local i va sortir un moment a fer una trucada o fumar, no recordo. I per casualitat es va posar al costat d’un stand d’aquests de col·lectius lgtbi. El xaval és hetero, però va arribar un grup de 10 magribins aprox. i va passar el que es veu al vídeo, directament. S’enten que es van pensar que era gai, i en aquest cas fou la justificació que van trobar per anar per ell. La seva xicota el va anar a ajudar i li van sostreure un bolset on duia el mòbil. Pocs minuts després, a uns 100 metres (pl. Vapor Ventalló) van fer el mateix amb un altre xaval de 19 anys, i també li van robar el mòbil.

El tema és que a Terrassa la situació amb aquests grups de magribins està absolutament desbocada, i cada dia que passa pugen un esglaó en la seva manera de fer, cada cop més violenta. Són com manades de hienes que assalten cada nit dels caps de setmana a joves i no tan joves a prop de zones d’oci de Terrassa. C/ la Rasa, Parc de Vallparadis, Zona Esglésies de Sant Pere… La impunitat és tal que és probable que un dia tinguem un ensurt gros.

La setmana passada un magribí que anava posat de tot va assaltar un home que anava amb el seu cotxe, per la carretera de Rubí, entrant a Terrassa. Hi havia retenció i l’home estava parat. Doncs aquest energumen va obrir la porta del passatger i de primeres li va donar una puntada al cap, després va entrar al vehicle i li va donar múltiples cops de puny, va obrir-li la porta i el va empentar fins a fer-lo caure del vehicle a la calçada, no el van atropellar de miracle els vehicles que circulaven per l’altre carril. A continuació va posar-se al volant i es va endur el cotxe col·lidint amb el de davant i va fugir a tota velocitat.

Cada dia es donen situacions d’aquestes i això va a més….

https://www.youtube.com/watch?v=rgYpRG862XY

No hi ha comentaris

Publica un comentari