Rabell, l’espanyolista contaminador.

Rabell, l’espanyolista contaminador.

L’espanyolista Lluis Rabell, exconseller delegat de Talleres Franco SA (amb condemna inclosa per abocar aigües residuals al torrent de Can Soteras) i avui en cap d’un partit que en el seu programa secció medi ambient podem llegir: “Economia i ecologia són dues cares de la mateixa entitat. En oposició a l’economia del creixement infinit proposem una economia basada en la suficiència i en la justícia, que equilibri els fluxos d’entrada i sortida dels recursos materials i energètics i que tingui en compte, per tant, les limitacions físiques del planeta, l’impacte dels humans, la petjada ecològica i la distribució equitativa d’aquests recursos escassos entre tota la humanitat”.
Quina poca vergonya.

Doncs bé, com dèiem d’aquest autèntic pro home i cap de “Cataluña si se puede”, no el trobareu mai a les celebracions i actes nacionals catalans, per descomptat tampoc a l’ofrena floral de l’11 de setembre. Però, renoi!!, a on si el trobareu, és amb els pakistanesos celebrant el seu dia nacional.
De fet el trobareu a qualsevol celebració nacional de quasi qualsevol poble, menys del català, és clar.

Cal netejar la política catalana de corruptes, d’espanyolistes i d’immigracionistes, tots tres a la fi, un mateix front contra el poble català.
És hora d’una alternativa política nacionalista i catalana, és hora de SOM catalans.

No hi ha comentaris

Ho sentim, el formulari de comentaris està tancat en aquest moment.