Radiografia de la decadència barcelonina.

Radiografia de la decadència barcelonina.

Gamberrisme, borratxeres, prostitució al carrer, de fet no és res de nou, per desgràcia, sempre n’hi ha hagut i cap dels governs municipals anteriors s’ha proposat mai combatre-ho amb fermesa, si bé s’ha d’admetre que amb daltabaixos ha estat relativament contingut.

Tanmateix i és un fet innegable, l’ambient de permissivitat que alimenta el govern de la ciutat encoratja aquest…. “ambient” transgressor.

Hom podem notar de moltes formes i maneres, l’efecte de trucada amb la venda ambulat que mantinguda-continguda des de fa anys en uns 300 individus ha passat a quasi els mil en menys d’un any, l’agosarament amb el qual es consumeixen drogues a les mateixes terrasses dels bars, l’extensió de l’incivisme en general, el gamberrisme i la delinqüència, tot plegat coadjuvat, naturalment, amb la pèrdua d’autoritat dels mossos i la mateixa guàrdia urbana que negats, sense suport i amb un sentiment d’abandonament, quan no directament sentint-se perseguits “des de dins”, reculen a l’hora d’exercir i fer la seva feina.

De fet tot plegat ha estat iniciat-auspiciat per les declaracions i actituds (recordem per exemple a la regidora de Ciutat Vella fent costat als venedors, entre d’altres. Exemples no en falten) inconscients de l’alcaldessa, equip de govern, resta de regidors i cupaires, ara la bola de neu ja roda i parar-la cada vegada és més difícil perquè requereix la implantació de mides més fermes, mides que l’ajuntament, si fins i tot arribés a donar-se’n compte de què són necessàries, no possarà en pràctica perquè és víctima del seu propi discurs.

Barcelonins, agafeu-vos bé, perquè això, com aquell qui diu, acaba de començar.

http://www.elperiodico.cat/ca/noticias/sant-marti/sexe-prostitucio-incivisme-vila-olimpica-barcelona-5222455

No hi ha comentaris

Ho sentim, el formulari de comentaris està tancat en aquest moment.