RECUPEREM EL SENTIT D’EUROPA.

RECUPEREM EL SENTIT D’EUROPA.

El nacionalisme català sempre ha mirat envers Europa, sempre a entès a Catalunya com a part d’Europa, així ha estat des del principi, des del segle XIX, quan a Catalunya va sorgir un moviment popular que volia revitalitzar la identitat, defensar la llengua i reivindicar els drets polítics arrabassats, un renaixement cultural i polític en sintonia amb la primavera de nacionalismes que es va estendre arreu del continent.

El processisme va començar com una caricatura ridícula del nacionalisme, avui és pura ideologia mundialista en mans d’una classe política decadent, incapaç i miserable, Una ideologia de la dissolució que ha destruït tot les idees i mites mobilitzadors del nacionalisme tradicional català. En la seva ridícula petitesa el processime ha derivat en l’absurda idea d’un país sense identitat sense arrels i sense personalitat, però això sí, “obert a tots”, és a dir a la marea d’immigrants del Tercer Món que està ofegant Catalunya.

La majoria del poble català sembla adduït per aquesta nefasta realitat que és el procés, ha convertit en herois a covards que fugen, en referents a incapaços i en dirigents a ineptes. En la seva regressió, una gran part dels catalans ja ni tan sols és capaç d’entendre que som part d’Europa, tornant-se incapaços d’abastir una visió àmplia del que significa ser català. Aquest infantilisme és a la vegada incapacitació política per a actuar en la realitat. Tots els problemes que té avui Catalunya només tenen solució en clau europea: des de l’encaix territorial a la UE fins al poder enfront de l’allau migratòria i la islamització que amenaça d’esborrar tot el que hem estat i el que som.

A SOM Catalans sempre hem tingut com a prioritat establir contactes i sinergies amb els moviments i partits europeus que lluiten pels mateixos objectius que nosaltres. És l’única possibilitat de fer “Realpolitk”, realisme i la maduresa, una cosa cada vegada més escassa i per tant cada vegada més preuada i necessària.

Ester Gallego.

No hi ha comentaris

Publica un comentari