RIPOLL: POLÍTICA I SIMBOLISME.

RIPOLL: POLÍTICA I SIMBOLISME.

Ripoll és el bressol de Catalunya, el seu Monestir és la imatge dels inicis de l’aventura històrica del nostre poble; en ell està enterrat Guifré el Pilós, pare de la nostra nació. Per tot això el simbolisme de Ripoll en l’imaginari col·lectiu català és permanent i apel·la a la nostra essència com a nació i poble. Nació i poble que -convé recordar-ho-, es va estendre gràcies a la conquesta per les armes i la repoblació demogràfica de territoris que estaven sota domini musulmà.

La immigració, la islamització i la conseqüent extensió del gihadisme, han intentat convertir a Ripoll en un antisímbol, en l’oposat al que sempre ha estat, en l’ombra del que no volem que es converteixi. A Ripoll van ser “educats” els nens-terroristes que van atacar Barcelona causant desenes de morts; els imants de la seva mesquita -l’actual i l’anterior- han justificat i encoratjat l’islamisme radical; les famílies dels nens-terroristes, els declaren públicament herois.

Unit a tot això tenim la patètica covardia i la impresentable claudicació d’un Ajuntament indigne, que no sap com enfrontar-se a la comunitat musulmana i ha autoritzat l’ensenyament de l’àrab a les escoles de Ripoll. En el bressol de la catalanitat.

Tot això no és tolerable, tot això és una ofensa política i simbòlica a Ripoll i al conjunt de la nació catalana. Com que no és tolerable, no ho tolerarem, i com l’única forma de canviar realment les coses és la política, presentarem una candidatura per a les eleccions municipals del pròxim mes de maig. És política, però és alguna cosa més, és la lluita pels nostres símbols, per la nostra identitat i per la nostra nació. No permetrem que ens facin malbé arruïnant tot el que som.

Ester Gallego.
Presidenta de SOM Catalans.

No hi ha comentaris

Ho sentim, el formulari de comentaris està tancat en aquest moment.