Rocafonda, barri perdut?

Rocafonda, barri perdut?

El barri de Rocafonda, a la capital del Maresme, ja “no forma part de Catalunya” perquè allí la llei ja no impera, Els immigrants musulmans són els que “de facto” manen en el dia a dia, mentrel’autoritat i la policia, a poc a poc, van fent “mutis por el foro”.

A Franca en diuen zones de “non droit”, terme adient, però que no és ben bé real perquè sempre que “una autoritat” desapareix un altre pren el lloc … Endevineu qui l’exerceix?

Catalunya ja té molts “Rocaforondas” i la pressió de l’olla augmenta i augmenta. El que ha passat a Mataró no és res més que un escapament puntual, fins que peti.

Per acabar una reflexió, veiem moltes crítiques a la policia per la seva “fugida”, i doncs que voleu que facin?, abandonats pels seus caps i “les autoritats”, inclús crucificats des dels mateixos ajuntaments, fiscalitzats fins a l’extenuació per un cop de porra qualsevol i “pel que diran” els mitjans …. i les conseqüències.

Senzillament, no poden fer res més que el que fan, de fet encara prou. Criticar a la policia és no voler veure l’abast real del problema.

Nosaltres, SOM Catalans, seguirem dia a dia denunciant i treballant dia a dia per articular una resposta política catalana.
Ajuda’ns, perquè ens hi va la pell a tots plegats.

 

 

 

No hi ha comentaris

Publica un comentari