Sabeu com es diu? “societat multicultural”

Sabeu com es diu? “societat multicultural”

L’apunyalament d’un home francès, que sembla anava acompanyat d’una sola persona i la detenció de 7 dominicans difícilment es pot qualificar de “baralla”.

La prevenció de la premsa excloent, aparentment de forma innecessària i gratuïta, la relació d’aquest fet amb les darreres morts que els clans dominicans relacionats amb les drogues han protagonitzat i protagonitzen a casa nostra, és una mena de reconeixement indirecte que intenta avançar-se al que evidentment relacionarà, en primera instància, molta gent quan vegi aquesta notícia… Serà per alguna cosa, no?

Els nostres carrers s’assemblen cada dia més a la jungla, la societat es trenca, el sentiment comunitari, d’estar entre els nostres va desapareixent a poc a poc.
Cada dia més envoltats de més i més gents i de menys i menys de persones. Sense lligams, amb mirades osques, amb una mena de sensació de por que genera la inseguretat quan per exemple ens trobem amb aquestes bandes “ètniques” que es comporten com senyors del territori …….
Tot un escenari tensat dia a dia que genera continuades explosions, una de les més habituals formes de deflagració són fets com el de la notícia.

Sabeu com es diu? “societat multicultural”

http://catalunyadiari.cat/…/set-detinguts-per-una-baralla-a…

No hi ha comentaris

Ho sentim, el formulari de comentaris està tancat en aquest moment.