Salope!!

Salope!!

El 19 de maig, quan encara no en parlava ningú, ja vam publicar sobre l’infern que s’ha convertit el barri de La Chapelle-Pajol. Ara el tema ha explotat i fins i tot els mitjans no tenen més remei que parlar-ne.

A la notícia podeu llegir diferents “opinions” i “solucions” que no són res més que pegats de segona mà. Multes per les agressions, més i més policia, “mides” tant repetides com inútils.

La qüestió, l’essència del problema és prou clara, les dones europees són insultades, “salope” (gossa, puta) és el que han de sentir quan caminen per uns carrers que ja no són París, ni Franca, ni Europa, són enclavaments musulmans a casa nostra.

La multiculturalitat com “statu quo” no existeix (com tampoc el bilingüisme. El procés ve a ser el mateix) és només el pas d’una cultura dominant a un altre que pugna per ser-ho, finalment quan acaba el procés una de les dues o de les que siguin, es converteix en la referent de la societat en qüestió.

Aquest és la realitat, això és el que ens estem jugant. L’aposta és molt alta, si perdem, serem sotmesos i els nostres fills viuran sota la submissió de l’Islam.
L’Islam no encaixa i el que no encaixa és un problema, els problemes s’han de solucionar, costi el que costi.

SOM catalans.

http://www.elmundo.es/…/2017/06/02/593066e7468aeb517a8b45c0…

No hi ha comentaris

Ho sentim, el formulari de comentaris està tancat en aquest moment.