Salvatges a casa nostra.

Salvatges a casa nostra.

Un cop més veiem les conseqüències de la diversitat a casa nostra. Ni és la primera ni serà pas la darrera, ben al contrari, a mesura que augmenta la presència d’immigració (d’una determinada immigració cal dir per ser acurats) a casa nostra, fets com aquest continuaran augmentant i augmentant.

L’autor?, un immigrant que com molts va entrar il·legalment i no se’l va expulsar. Un individu amb nombrosos antecedents i que per descomptat seguia al carrer i d’expulsar-lo .. Res.
Aquest és el resum del perfil de l’autor de la brutal violació de la notícia.

I ara, com sempre la reflexió que s’ha de fer. Hi ha un culpable, però també uns responsables, sabeu qui són, oi que sí?, no cal tornar-ho a dir.

Per nosaltres la cosa és diàfana:
–Immigrant il·legal, immigrant expulsat.
–Immigrant legal condemnat per un delicte greu o menys greu, expulsat (tota la parentela emparada per la seva residència legal, se’n diu reagrupació familiar, també).
–Immigrant legal condemnat per dos delictes lleus, expulsat (ídem).

No, no és la solució total al problema, però amb aquestes mides, tant lògiques com senzilles, la reducció dels delictes en general i dels robatoris, agressions, salut pública, violacions i falsificacions documentals en particular, baixarien en picat.

No hi ha comentaris

Publica un comentari