SANITAT PÚBLICA, ENEMICS ARREU.

SANITAT PÚBLICA, ENEMICS ARREU.

El tema de la sanitat pública és l’exemple paradigmàtic d’aquella dita castellana que diu, “entre todos lo mataron y el solo se murió”.

Els enemics de la sanitat pública no estan acotats a “la dreta”, es troben també perfectament representats per “l’esquerra”. Val a dir abans de seguir que hem d’interioritzar i entendre d’una vegada que avui, esquerra i dreta ja no signifiquen ni de bon tros el que la majoria encara entén. Esquerra i dreta són actualment dos camins diferents però coincidents del procés globalitzador-mundialista i pels seus impulsors, bàsicament grans financers i multinacionals (si bé hi ha més tentacles) qualsevol estat fort i social és l’enemic a destruir.

“La dreta” és el majordom de la ideologia neoliberal i fa d’aquesta el seu programa, tant el PP com VOX estan per la feina, de fet no se n’amaguen, ho diuen obertament als seus programes, si bé no ho esmenten pas als seus discursets electorals, i ens volen portar a un sistema sanitari privat, com a pas preliminar proposen un sistema mixt provisional, però amb la mateixa finalitat.

“L’esquerra” és criada del mateix amo i fa la mateixa feina però des d’un angle diferent. Mentre es manifesta a favor de la pública treballa per rebentar-la “des de dins”. Com?, principalment creant un insuportable desequilibri entre serveis i aportacions. Quan a base de bonisme i bajanades contradictòries nascudes de proclames com aquella de “sanitat pública ….. i universal” s’inclou a centenars de milers, o milions si parlen arreu de l’estat, d’immigrants legals + “familiars reagrupats” que no cotitzen o si ho fan és majorment en les escales més baixes, l’estan torpedinant el sistema. Quan a tot plegat li sumem els il·legals …..

Podríem afegir molts més ítems que “esquerra” i “dreta” tenen el mèrit de compartir, deixadesa, corrupció, pèssima gestió, mala retribució als professionals, etc… però no ens allargarem més, la situació és ben coneguda per tothom.

Nosaltres, nacionalistes, treballem per un estat fort i social. A la fi es tracta de mantenir i engrandir el que els nostres pares i avis van aconseguir després d’anys i anys de lluita i ara els voltors globalitzadors ens volen robar. Aquesta és la nostra responsabilitat, aquesta és la nostra lluita.

SOM Catalans.

No hi ha comentaris

Ho sentim, el formulari de comentaris està tancat en aquest moment.