SEGON COMUNICAT DE SOM CATALANS: BARCELONA, PER UNA ABSTENCIÓ MÉS ROTUNDA.

SEGON COMUNICAT DE SOM CATALANS: BARCELONA, PER UNA ABSTENCIÓ MÉS ROTUNDA.

Al nostre anterior comunicat sobre les eleccions del propvinent 12 de maig apel·làvem a l’abstenció. El motiu d’aquesta decisió era que, si bé valoràvem com un símptoma positiu l’aparició de candidatures lleument crítiques amb alguns aspectes del discurs oficial, assenyalàvem que eren insuficients en els seus plantejaments.

La disfunció entre aquestes dues realitats és molt més profunda en el cas de la circumscripció de Barcelona, on els candidats d’AC, amb el seu tarannà, el seu discurs i la seva estètica política suposen una ruptura ontològica insalvable amb el que representa el nacionalisme identitari.

Des de la nostra posició política determinem que la participació en una contesa electoral es converteix en una causa eficient només si contribueix a avançar en la consecució d’un objectiu concret (causa final).

Afirmem que una llista que defensa com a principis absoluts la natura d’una Catalunya del melting pot, de la ideologia LGTBI, dels principis liberals del mercat global i dels valors lligats a ideologia mundialista, és un obstacle per a l’avenç del nacionalisme social i identitari, més enllà de qualsevol sigla.

Per això demanem que ni un sol vot nacionalista vagi a parar la llista d’AC a la circumscripció de Barcelona.

SOM Catalans.

No hi ha comentaris

Publica un comentari