Segons Forcadell …la feina ja està feta.

Segons Forcadell …la feina ja està feta.

Segons Forcadell no preveu de cap manera que l’inhabilitin, en cas contrari no especifica, però entreveure que obeirà si el moment arriba, és més que lògic.

Afegeix que no es presentarà a les eleccions vinents..”perquè el treball pel qual se la va escollir ‘ja està fet’. Evidentment, com la feina ja està feta “no es repetirà una fórmula com la de JxSí”.

Per altra banda ahir es va fer una concentració de 80.00 catalans a Barcelona, els seus promotors van deixar ben clar que “‘Això no va de persones, de partits ni de banderes, va de democràcia” i el rebuig als atacs judicials i polítics a càrrecs electes de Catalunya.

El laberint que els processistes s’han ben encarregat de construir no arribarà a cap lloc, no té final. Ells mateixos ja se’n han ciutat d’això. Tot plegat és una presa de pèl per al poble català per mantenir-lo entretingut fent giravolts.
Sabem que les nostres afirmacions són gerros d’aigua freda per a molts, però és la veritat, la pura veritat i cada dia que passa ens dóna la raó.

La independència de Catalunya només pot arribar de la mà d’un partit i d’una gent que hi cregui cegament, un partit i una gent NACIONALISTA.

http://www.vilaweb.cat/noticies/forcadell-assegura-que-declarara-davant-del-tribunal-si-la-citen-i-que-no-dimitira-desobediencia/

No hi ha comentaris

Ho sentim, el formulari de comentaris està tancat en aquest moment.