Seguretat …. per perdius.

Seguretat …. per perdius.

Després d’un dia-nit de “revetlla” i Sant Joan, amb quatre, o segons les fonts, 5 morts, arriba el cap dels mossos, a les ordres de qui ja sabem, i ens explica sense despentinar-se que “La corba comença a baixar”. Sembla un mal acudit sinistre.

Per seguir-ne el corrent al tema, que té pebrots la cosa, cal referir-se a un paràgraf de la notícia de l’enllaç, quan esmenta que: “Veníem d’uns anys de creixement sostingut de delictes i això està començant a canviar”. Ara resulta, després d’anys negant l’augment de la inseguretat … Que per justificar això de “la corba”, que a més a més és mentida podrida, han admès que el rei va nu.

Per acabar-ho d’adobar, com a més de mentiders són uns sapastres, justament avui surt el director dels mossos d’esquadra i manifesta que “La violència ha anat pujant; estem a les portes d’un estiu complicat” (notícia que correspon al segon enllaç).

I és així, de fet aïllat en fet aïllat, com qui dia passa estadística empeny. Almenys podrien organitzar-se, encara que només fora per explicar-nos millor les mentides que diàriament ens perboquen els seus mitjans a sou.
Seria tot un detall, perquè a més de no dir la veritat sembla que en prenen per imbècils.

La pregunta és senzilla, fins quan els tolerarem?

No hi ha comentaris

Publica un comentari