Sense nacionalisme no hi haurà independència.

Sense nacionalisme no hi haurà independència.

Tot procés d’independència ha de tenir com a eix la reivindicació i defensa d’una realitat nacional. La independència d’un poble consisteix en dotar-lo d’un instrument polític propi -Estat- capaç de defensar la seva sobirania, la seva llengua, la seva forma de ser i la seva identitat.

Des que es va iniciar l’anomenat procés, els partits que el protagonitzaven: CDC, ERC, CUP, s’han entestat no només a ignorar sinó a negar aquesta “càrrega nacional” a aquests. Per complexos uns, per principis internacionalistes altres, sempre es va parlar d’un “independentisme no-nacionalista”, “un procés allunyat de tot nacionalisme”. Avui tenim la prova de què significava tot això: “res”.

Les promeses prèvies de JxS i CUP abans del 27S i els resultats de les eleccions van fer pensar que realment si el poble català volia -i va demostrar que sí volia- ells serien capaços d’aconseguir la independència en 18 mesos. Poques setmanes després vam comprovar que tot era mentida, ni CUP, ni JxS es mouen per una lògica nacionalista, sinó per simple oportunisme barrejats amb un liberalisme-socialdemòcrata en un cas i un marxisme-chavista per un altre, lluny de qualsevol concepció nacionalista.

A CUP només li interessa imposar el seu model marxista, JxS només pensa en mantenir els seus càrrecs i prebendes, presentant-se ridículament a les eleccions espanyoles del 20D, i amb un intent de burlar encara més la gent dient que “seran l’ambaixada de Catalunya a Madrid”. Ja n’hi ha prou de burles i d’estafes d’aquests corruptes crònics.

Catalunya només serà lliure si som capaços de reconstruir nacionalment, de forma digna i valenta, sense complexos, sense “multiculturalitats”, sense “Súmate” que imposin el castellà com a oficial, sense CUP i el seu projecte de destruir la nostra identitat fent una Catalunya “diversa “, sense CDC, les seves corrupcions i els seus” Nous Catalans” del trànsfuga Àngel Colom.

Catalunya necessita un partit realment nacionalista. És el que estem construint amb SOM Catalans.

Ester Gallego

Presidenta de SOM Catalans

No hi ha comentaris

Ho sentim, el formulari de comentaris està tancat en aquest moment.