Serà Europa o el “desert”, no hi ha més.

Serà Europa o el “desert”, no hi ha més.

“GUIA DE SUPERVIVÈNCIA EN UNA SOCIETAT ISLÀMICA”.
Breu resum de la presentació del llibre.

Dissabte passat, dia 26, vam fer un acte literari-polític que només podem descriure com “de luxe”. Amb la presència del mateix autor del llibre, Filip Dewinter, de Manuel Quesada, l’editor, i d’Enric Ravello i Jordi Garcés, de SOM catalans.

Val a dir que l’indret de la presentació es va facilitar als interessats gairebé d’un en un … Coses de viure en una societat tan “democràtica I lliure” … per alguns.

La primera exposició la va fer el valent editor de llibre, Manuel Quesada, d’editorial EAS, qui d’una forma espontània ens va explicar els orígens de la idea amb el mateix autor, un projecte de gairebé dos anys, entre una cosa i l’altra.

Tot seguit vam escoltar a Filip Dewinter. Ens va fer un compendi del llibre que no detallarem gaire perquè “el que toca” és comprar-lo. Entre d’altres: situació actual del nombre de fidels arreu del món i el creixement sostingut de la Umma amb projeccions de futur, especialment a Europa. També una detallada i objectiva visió de l’Islam que demostra sense fissures la seva impossibilitat per encaixar dins d’Europa.

Com tercer ponent a Enric Ravello. Una cascada de perspectiva i clarificació política. Conceptes com REEMIGRACIÓ, perquè amb les xifres que tenim i les seves extrapolacions això de “controlar” o “aturar” (lema buit d’alguns partits) la immigració és insuficient per evitar la substitució demogràfica. Un altre de les seves “exposicions de xoc”, el problema de la immigració no és pas la il·legal, sinó la legal, i com a exemple paradigmàtic, Franca a on “les banlieues” són plenes dels fills i néts d’immigrants que no solament no s’han integrat, sinó que són capçalera de la reforçada radicalització de l’Islam, de fet és d’on surten els terroristes. Això i molt més, perquè l’important, si volem guarir és identificar i tractar la malaltia i no solament els símptomes.

Per rematar l’acte va intervenir el nostre millor “animal polític”, Jordi Garcés. Pragmàtic i fustigador, centrant-se en el cada dia de la nostra gent que viu en unes condicions socials i econòmiques que empitjoren dia a dia i que està atemorida per una delinqüència que campa per on vol sota total permissivitat política i legislativa. Una situació insostenible que cal redreçar costi el que costi i sigui com sigui. Tanmateix, i per finalitzar, va llançar-nos una primícia, presentarà candidatura a les pròximes eleccions municipals per Matadepera.

I Després un bon sopar en camaraderia. El dia no podia acabar millor.

No hi ha comentaris

Publica un comentari