Ses Illes són la comunitat amb menys percentatge de població autòctona.

Ses Illes són la comunitat amb menys percentatge de població autòctona.

L’altre dia va sortir al diari ‘Ultima Hora Mallorca’ una notícia on deia que Balears és la comunitat autònoma que compta amb menor percentatge de població autòctona. Dins del dolent, podríem pensar que és una bona notícia, ja que podria despertar consciència en la gent; però ens emportarem una grata sorpresa… no varem fer més que veure comentaris carregats d’endofobia, obviant el fet de que aviat serem minoria, i justificant la notícia dient que “autòcton ho és qui vol”, que és bo que hi hagi molts d’immigrants ja qué demostra que “som una comunitat d’acollida”, dient que és millor “un foraster integrat que un mallorquí renegat”. I tot això dit suposadament per “catalanistes”.

Però la realitat és una altra, als immigrants no els importa la cultura local, doncs és natural, les seves arrels no són aquí i les cultures internacionals són un oxímoron; per tant viuen al marge d’ella. Molts d’ells no s’immisceixen en el dia a dia de la societat més que per el tema econòmic – i moltes vegades de manera no legal – i fins i tot arribant a formar ghettos com els de Corea i Son Gotleu o fins el punt de prendre pobles com Sa Pobla.

Com hem comentat, la realitat és contrària a aquesta gent que es fa dir progressista. Si els autòctons no comencem a prendre consciència de Poble: defensar la terra, defensar la cultura i defensar la sang, poc podrem fer per garantir la nostra existència com a Poble, els altres no ens faran la feina… Som pocs i mal avinguts!

http://ultimahora.es/noticias/local/2016/03/14/181782/balears-comunidad-cuenta-menor-porcentaje-poblacion-autoctona.html

No hi ha comentaris

Ho sentim, el formulari de comentaris està tancat en aquest moment.