S’ha d’acabar amb la delinqüència.

S’ha d’acabar amb la delinqüència.

Un peruà violador escapolit d’Itàlia que s’amagava a Catalunya.

Aquí sembla que s’hi concentra el millor de cada casa, .. Per què?
La permissivitat del sistema policial i judicial Català i de l’estat espanyol és palesa i famosa entre el món de l’hampa.

De fet a Catalunya, més inclús que a Espanya, aquesta permissivitat és més flagrant perquè aquí “les lectures sociològiques de la llei” de la judicatura, alimentades pel bonisme imperant, campen sense control.

Tot plegat un efecte de trucada del món delinqüencial, des dels que vénen a fer “l’estiu” aprofiten per robar a dojo i fins a l’any que ve, quan totes les causes obertes per furt (si els que alguna vegada els han enxampat) estiguin ja fora de termini, fins als delinqüents internacionals que s’amaguen a casa nostra, tenim de tot i en “quantitat i qualitat”.

Amb la seguretat dels catalans no es juga. La justícia ha de ser efectiva, ràpida i dura, que no vol dir inhumana. Amb els reincidents no s’han de tindre contemplacions i els que no són autòctons, expulsió immediata després de la condemna amb prohibició d’entrada sota pena d’una duríssima segona condemna per entrar il·legalment en incomplir resolució judicial d’expulsió.

NO és tan difícil, només cal voler fer-ho.
Nosaltres si volem, …i ho farem.
Ajuda’ns a aconseguir-ho, ajudat a tu mateix.
Vine a SOM catalans.

http://catalunyadiari.cat/…/detenen-a-sant-joan-despi-un-ci…

No hi ha comentaris

Ho sentim, el formulari de comentaris està tancat en aquest moment.