Si arribes a Catalunya .. tot inclòs, si ets de Catalunya .. a pagar.

Si arribes a Catalunya .. tot inclòs, si ets de Catalunya .. a pagar.

L’hotel Morros de Torredembarra està completament ocupat per immigrants, l’afirmació de la notícia sobre el teòric final de l’estança és falsa, hem trucat a l’establiment i ens han dit que fins al final de setembre estarà … “totalment ocupat per un grup”.

Ara feu comptes aproximats, perquè ningú s’atrevirà dir-vos el cost real, del que significa tenir a tota pensió a 171 immigrants mesos i mesos en un hotel de tres estrelles i després afegiu-li que … l’Ajuntament de Torredembarra els organitza activitats de caràcter lúdic i cultural.

Mentrestant tenim la llei de dependència aturada, famílies en la pobresa o en el seu llindar, jovent que no pot pagar un mal habitatge per independitzar-se i formar una família, avis amb pensions de misèria, zero ajudes a la natalitat i tantes i tantes coses que la nostra gent necessita.

Els governants s’han begut l’enteniment i les seves preferències estan invertides, cal un bany de sentit comú per redreçar la situació i reordenar-ho tot per posar primer als nostres.
Sabeu que més cal?, cal SOM Catalans.

Les fotografies són de l’hotel, estretes de la seva web.

https://tarragonadigital.com/…/refugiats-hotel-morros-torre…

No hi ha comentaris

Ho sentim, el formulari de comentaris està tancat en aquest moment.