Símptomes inquietants.

Símptomes inquietants.

Un vigilant de seguretat agredit i amenaçat de mort al metro per membres d’una violenta banda d’immigrants sud-americans, passava a Barcelona, pocs dies després que un immigrant subsaharià -delinqüent reincident- va atemptar contra la vida d’un policia a Madrid.

Vuit cotxes cremats a Reus, i incendis de vehicles i material urbà a Badia, Igualada, el Bruc i altres localitats catalanes. Les escenes recorden les que en aquestes mateixes dates es produeixen a París, Lille, Brussel·les, Malmo i altres ciutats europees, en què el vandalisme destructiu dels “joves immigrants” es desplega amb tota la seva violència irracional.

Les societats multiculturals, són potencialment multiconflictives, com es veu a tot Europa, i ara comencem a veure cada vegada amb més força a Catalunya.

Aquí els nostres polítics des del PP a ERC, passant per C’s,  CiU i CUP segueixen instal·lats en la seva fantasia del que és políticament correcte, i negant que la immigració és violència, injustícia i tensió social.

Des de SOM Catalans, vam començar aquest any polític insistint que Catalunya no ha de ser terra d’acollida d’aquest tipus de violència, d’aquest tipus d’intolerància i d’aquest tipus de gent. SOM Catalans parla clar i català: Catalunya és nostra i estem aquí per defensar-la.

No hi ha comentaris

Ho sentim, el formulari de comentaris està tancat en aquest moment.